Overwinteren 2023/2024 (8)

19 tot 26 november

Zondag, is het precies 1 maand geleden dat van thuis vertrokken richting Portugal. Sinds vorige zondag (19) is er weinig gebeurt en valt er dus niet veel te melden.In ieder geval was het alle dagen mooi weer met temperaturen boven de 20 gr. Wel werd het s´nachts wat kouder, vanaf de 21ste zakte de temperatuur geleidelijk naar gisteren tot 4 gr. en werd de wind wat kouder. Woensdag kwamen onze vrienden (Jack en Anneke) eerder dan verwacht binnen vallen. Heel gezellig. 

Ook zijn we woensdag samen naar de Lidl gewandeld. Dat gaat wat moeizaam omdat sinds een paar dagen de knie van Rina weer op speelt. Binnenkort, maar mag eerder dan 5 december, zal Rina weer een injectie in de knie nodig hebben. Voor de zekerheid hebben we wel even de ziektekosten verzekering gebeld of e.e.a gedekt is.

IMG20231126120217comp

Zaterdag op de markt een aantal potten honing voor broer Fred gekocht. En vandaag (zondag) weer het wekelijkse halve kippetje piri-piri gehaald en met smaak opgegeten.

Op de foto “Omaatje” de eigenaresse van het restaurant, met de plastic tas in haar hand waarin het “menu” zit. Vorige week werd ik heel hartelijk welkom geheten en moest ik eerst een glas wijn drinken, zo lief! Maar iedere keer als je weer komt is er een lach op haar gezicht. Ook hebben we vanmorgen de traditie hersteld om samen met onze vrienden weer koffie te gaan drinken bij de bekende plek bij de speeltuin.